TV SHOWS

MASTERS MAGIC
DUNIA ING
MAGIC TV SHOWS

Master of Magic wis ngandhut, ngasilake lan nyadari kabeh program tenung utama sing ditayangkan ing Italia Rai, Mediaset e Sky saka taun 10 pungkasan.

Program Master of Magic tansah ngluwihi panggabungan jaringan, nyantosakaké sukses filosofi: nganyarake millennia seni magis kanggo nggawe pameran unik lan inovatif.

  • Master of Magic 2016

    World Magic Championship, penghargaan internasional paling ditindakake dening para penyihir profesional saka saindhenging donya, kanggo ...

  • Italia Got Talent & Sampeyan Que Vales

    Master of Magic wis menehi saran seni babagan pameran edisi Italia sing paling anyar saka format televisi sing misuwur ...

  • The Magic "The Illusionist"

    Il primo “Magic Talent Show” della storia. In palio per il vincitore la possibilità di diventare una star di Las…

  • Master of Illusion

    Saiki wis ana "Masters of Magic Awards" ing 5 Channel kanggo acara sing luwih apik lan luwih apik.

  • Kartun Magic

    Una speciale ed ecologica scuola di Prestigi. L’arte del riciclo raccontata attraverso la metafora della magia.

  • The Secret

    A lelungan kanggo nemokake "Rahasia Donya" kang ana crita nyata lan surreal wong luar biasa

  • Master of Magic 2011

    Sasampunipun sukses ing taun sadèrèngipun, menika nggadahi janjian kanthi sihir ing wayah sore.

  • Master of Magic 2010

    Oscars of Magic, sing dipimpin dening Raul Cremona lan Mr. Forest.

  • Master of Magic 2008

    Antologi sihir Italia, kaping 575 bola-bali ing donya.

  • Atin

    Ideato e condotto da Walter Rolfo è il primo docu-show mondiale sulla Magia.

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!