mental
COACHING LIVE

GANTI
IT IS POWER

Pameran Mental Anyar Mental dening Waler Rolfo
Katuntun dening Alessandro Marrazzo

Kita manggen ing badai sampurna: wis samesthine owah-owahan kita bakal manggon saka kene menyang 2030 bakal luwih gedhe lan luwih nyata tinimbang sing dialami dening revolusi industri pisanan nganti saiki. % 80 saka apa sing kita mangerteni saiki bakal tuwa ing taun setengah.
Ing skenario iki Walter Rolfo mimpin kita liwat "Ganti daya", ing lelampahan emosional lan formatif ing mangsa ngarep lan owah-owahan!
Ganti ganti, kaya daya.
Ngganti menehi daya.
Ngganti iku daya ajaib sing nggawe mangsa sing apik kanggo digdaya.
Ing menit 100 Coaching show, kita bakal sinau kanggo nemu owah-owahan, ningali minangka kesempatan sing ora bisa ditolak. ... kanggo nemokake yen kita wuta ing tengah-tengah emas.

ART OF
nggawe
mokal

Tumindak Pelatihan Mental dening Waler Rolfo
Katuntun dening Alessandro Marrazzo

ll concept è innovativo: è uno spettacolo che va oltre lo spettacolo, diventando inchiesta prima e formazione/team building poi. E’ stato progettato per chi ama contaminare la cultura con l’intrattenimento e per chi ritiene che la scienza ,e la tecnologia, possano essere anche straordinariamente divertenti e interessanti.

Apa sing nggawe "seni keprihatinan sing mokal" khusus, yaiku nyawa seni, banget spektakuler, sing ngidini kanggo ngirim manawa isi sing paling angel, nggawe dheweke narik kanggo saben jinis pamirsa.

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!