Kongres Koran Donya

Apa bisa ... kanggo nggawe upacara penghargaan institusi minangka apik tenan?

Kongres Koran Kongres Dunia 66, puncak penerbitan dunia, ing acara iki, sihir lan "Think Strange" ® diterapake ing format kelembagaan sing spesifik, éndah lan digawe apik dening seniman Masters of Magic, sing nyipta pagelaran ad hoc khusus kanggo upacara kasebut.

Lokasi: Giovanni Agnelli Auditorium - Turin Lingotto
pamirso: 2.000
acara: Upacara Penghargaan lan Pembukaan Kongres
katuntun dening: Walter Rolfo
antaran: Walter Rolfo

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!