WIRED Next Fest '16

Persepsi dina jam 24 subyektif. Walter Rolfo, ahli ing pangerten persepsi, nerangake kepiye cara kanggo nyadari gol lan impen dhewe, ngasilake wektu saben dina, amarga nggunakake "latihan diferensial": teknik milenium saka conjurers.

Iku bener yen urip luwih urip ing seri ora diwenehake marang kita, nanging manggen wong ing podo karo ora mangkono. Ing "tukang sihir", sing butuh sethithik jam sepuluh dina latihan, supaya bisa entuk kesempurnaan ing saben gerakan, dipeksa terus-terusan, nyolong detik kanggo urip kanthi nindakake pirang-pirang kegiatan sing sejajar.

Lokasi: Milan
pamirso: 2000
acara: Konferensi
katuntun dening: Walter Rolfo
antaran: Walter Rolfo

media

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!