WIRED Next Fest '15

Nggunakake filsafat pamikiran khayalan, Walter Rolfo ngumumake strategi kanggo menehi hasil liya sing ora mungkin saben wengi. Otak iku mesin sing sampurna karo potensial sing ora dicathet.

Saben sihir, seni sing paling misterius, dadi paling inovatif lan minangka kunci kanggo interpretasi strategi pikirane kanggo nggayuh sasaran sing ora mungkin. Pengusaha wizard Walter Rolfo ngandhani sajrone Wired Next Fest carane mikir kaya tukang sulap mbantu dadi kreatif lan carane tenung bisa dadi perbatasan anyar gedhung tim lan latihan kanggo manajer lan perusahaan.

Lokasi: Milan
pamirso: 2000
acara: Konferensi
katuntun dening: Walter Rolfo
antaran: Walter Rolfo

media

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!