IULM - Akademik taun bukaan

Walter Rolfo, forte dei successi in ambito formativo degli ultimi 6 anni, è stato scelto dalla prestigiosa Università di Milano per tenere una serie di incontri diretti con gli studenti.

Antarane akeh topik sing ditrapake sajrone piwulangan, fokus utamane yaiku kanggo nganalisis mekanisme kognitif sing mbatesi produktivitas lan nyepetake tliti sukses. Konsep-konsep kadhangkala "mokal", "ora nyata", nyatane minangka hambatan utama sing pikiran kita bisa nyipta tantangan sing luwih rumit.
Walter Rolfo ngajar filsafat teknik-teknik illusionism kanggo ngubah mekanisme kognitif lan sinau carane entuk apa sing sadurunge katon, nyatane, "mokal".

Lokasi: Milan
pamirso: 700
acara: Lezione Frontale

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!