intine
NGOMONG

Ganti PREMISES
ITAH RAHASIA
KELASKAN

Walter Rolfo wis gawe cara anyar kanggo nggawe lan ngerteni wicara umum.
Diwenehake dening penemu lan panyedhiya TV, bisa nggawe jadwal karo isi asli sing ditulis kanggo ngukur, ngilangi tema intervensi kanggo kabutuhan sing dibutuhake.

Intervensi kasebut dihiasi kanthi singkat sing bergengsi, amarga efek emosional sing kuwat, nambah efektifitas lan penetrasi pesen.
A peculiaritas sing ndadekake pendekatan iki unik lan ndadekake Walter Rolfo dadi salah sijine pamicara sing paling dijaluk lan dihargai.

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!