Coaching
EXPERIENCE
LIVE

NINGGALKE ING MUNGKIN MUNGKIN
COMPANY ANDA

Nalika aku ketemu Walter Rolfo aku langsung felt tembung-tembung saka William Blake bali menyang pikiran: "dalan kabeh ndadékaké menyang kraton kawicaksanan". Kanthi bakat lan tekadipun, Walter nglampahi watesan, manggihaken rahasia kangge ngancuraken ingkang boten saged.
Andrea Agnelli | Presiden Juventus FC

Magic ora mung seni enchantment. Iku ndhuwur kabeh sihir sing lair antarane wong: energi sing gerakane proyèk, bisnis, donya ing kabeh. Kanggo Walter, seorang insinyur kaget
Eugenio Sidoli | Presiden Philip Morris Italia

Aku ketemu ribuan wong saben taun, nanging sawetara duwe api lan bakat kaya Walter Rolfo, sing duwe karakteristik dhasar saka pengusaha gedhe.
Marco Boglione | Presiden BasicNet SpA .

WALTER ROLFO

Direktur editor proyek pelatihan lan panyipta Story Coaching®

Proyèk iki adhedhasar panggunaan emosi minangka sarana nggedhekake kekarepan ing pikiran para pamireng isi motivasi lan kelembagaan.
Latihan crita punika modhifikasi formatif lan kinerja sing digawé kanggo memenuhi kabutuhan pasar saiki, banget efektif amarga kemampuan ngirim pesen ing puncak perhatian emosional peserta, ngganti mode komunikatif nggawe crita.
Wis ditampilake yen wong, nalika lagi seneng-seneng, bisa nyeret ing wektu sing cendhela jumlah telu luwih saka isi lan informasi uga, lan ndhuwur kabeh, ing tingkat sing ora sadar lan subliminal.
Persepsi sing bakal dilakoni para peserta, yaiku nyatakake pameran motivasi sing digawe kanggo wong-wong mau, kanthi ati-ati lan atur-atur, uga bakal diakoni lan digawe dhewe, kanthi cara sing jero lan efektif, kabeh informasi penting sing perlu kanggo komunikasi.

Kekuwatan emosi, kaget lan wonder iku cara komunikasi sing luar biasa sing wis dikodifikasi lan dialihake ing cara sing banget efektif ing latihan lan latihan.

Pikirane Strange Philosophy®
Iku minangka wangun inovatif saka pemecahan masalah sing adhedhasar filsafat saka pikiran ilusionis lateral. Iku ditrapake kanggo marketing, marketing gerila, komunikasi lan bisnis bisnis. Ing kursus kita punika filsafat inspiratif karo kang kita bantuan pelanggan kita entuk asil ora mungkin.

Walter Rolfo

Wis milih
OUR TRAINING

Ana telung cara kanggo ngasilake barang ing perusahaan sampeyan

APLIKASI NGENTOT Gedung Tim, Pemasaran, Penjualan, Persuasi, Pelatihan Mental

  • Keynote Speaking

    Apa sing bakal sampeyan lakoni, wiwit saiki, kanggo milih manggonake mukjizat saben dina?

  • Gedung Tim

    Manajer bisa nggawe keputusan sing bener utawa salah. Ora njupuk iku mesthi salah ...

  • Mental Coaching Live


    crasis sampurna antarane acara lan latihan perusahaan

WALTER ROLFO

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!