WINE-TO MAGIC

E’ possibile... ubriacare di magia 300 somellier?

Kanggo ngrayakake seni sing "ngowahi anggur dadi anggur", ing lokasi sensasi Palazzo Reale ing Turin, Kongres Nasional AIS 48, Ikatan Sommelier Italia ngumumake "WineTOMagic Infinity Gran Gala". Wonten ing wayah sore, anggur lan sihir, kasunyatan lan ilusi wis digabung dadi gabungan, ora umum lan ora dikarepake.
Gala wis nyumurupi "ing karya" loro protagonists gedhe: ing tangan siji Sampanye, ing pitu liyane lintang internasional paling sihir lan illusionism, sing wis dileksanakake, karo skills sing luar biasa, ing siji nuduhake gadhah benang umum Anggur nolak ing 7 gaya sihir sing beda ..

Lokasi: Royal Palace Turin
penonton: 350
Acara: Konvensi
Katuntun dening: Alessandro Marrazzo
antaran: Walter Rolfo

media

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!