Night Unconventional

Un corporate event esclusivo in una cornice d’eccellenza. Carane nambah sore sing wis istimewa?

Jam-jam hiburan 3 ing tingkat paling dhuwur, kanggo ngiringi acara Korporat sing ditemtokake kanggo terus dienggo ing memori. Proposal seni bakal disepakati karo perusahaan kanggo mbangun bareng sore sing nilai perusahaan bakal dadi basis lan pondasi saben kinerja.

Lokasi-Suggested: Kantor Pusat
penonton: 100-1000
Acara: Hiburan Wengi
Katuntun dening: Alessandro Marrazzo
Produksi: Master of Magic

media

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!