Suzuki Eicma - Magic Stunt

Potenza e leggerezza si fondono con il pensiero illusionistico

Kanggo nyedhiyakake Suzuki V-Strom 1000, ringkes klien kanggo ningkatake daya lan entheng.
Kreativitas Masters of Magic wis mbudidaya kabutuhan kasebut dadi pamanggih sing luar biasa, sing narik kawigaten para pengunjung, nggawe Suzuki ngadegake salah sijine paling kerep dibukak ing EICMA 2013.

Lokasi:EICMA Milan
penonton: 5000
Acara: mbukak
Produksi: Master of Magic

media

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!