Street Magic

Ing Street Magic sajrone salah sawijining sing paling tuwa lan minangka salah sawijining seni magis sing paling modern

Kuna amarga para penyihir tansah nampilake ing lapangan lan pasar, modern amarga ing taun-taun pungkasan akeh seniman internasional sing wis ngrampungake lan ngrampungake mung jenis pameran iki, lan Master of Magic kolaborasi karo Street Magic Artists sing paling terkenal internasional!
Lokasi-Suggested: Comuni, piazze, mercati
Artists: Da 5 a 10
penonton: da 20 a 500 per ciascun artista
Acara: Street Live performance
Produksi: Master of Magic

media

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!