Samuel

Siji-sijine critane wong sing seneng banget marang kabeh kulawarga: Samuel

Samuel Barletti dianggep minangka salah sawijining pamimpin seni rupa ventriloquism ing donya.
Kanthi kesederhanaan, dheweke bisa ngusulake kinerja kanthi tingkat kasulitan sing dhuwur banget, anane saka sing paling enom nganti sing paling gedhe

Becik kanggo: Hari Keluarga, Konvensi Bisnis, Rapat Makan Malam
penonton: 10-1.500
Acara: One Man Show
Produksi: Master of Magic

media

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!