Magikro

E’ possibile... paralizzare un’intera provincia con 53 spettacoli di magia?

Master of Magic wis nggawé festival sulap paling dawa ing donya lan nyunting Arah Arti ing kabeh edisi. 15 dina pertunjukan lan acara ing Magna Graecia kanggo tantangan gedhe: kanggo gabungke Magic lan Mitologi, Arkeologi lan Illusions ing unicum narasi. Luwih saka penonton 250.000 sing wis njaga sukses acara kasebut.

Lokasi: Crotone
penonton: 250.000
Acara: Festival internazionale
Produksi: Master of Magic

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!