Festival Salju Sihir

Apa bisa ... nindakake meter 3000 ing dhuwur, nganti -20 derajat lan "panasake pamirsa" kanggo menit 60?

Master of Magic nggawa sihir nang endi wae. Saben panggonan bisa dadi teater becik kanggo pertunjukan tenung. Saben acara sihir bisa diowahi dadi sarana komunikasi sing kuat, utawa minangka kunci daya tarik. Resort ski paling ora lali ing Valle d'Aosta wis dadi panggung kanggo tur, digawe kanggo nggawe ewu anak lan tuwane ngimpi.

Lokasi: Saint-Vincent, Valle D'Aosta
penonton: 60.000
Acara: Festival internazionale
Produksi: Master of Magic

media

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!