4.0 magic

Luwih saka 1 Milyaran visualisasi online kanggo jinis tampil unik ing donya sing nggabungake tenung lan teknologi.

Prestige pamungkas sing ngowahi iPad menyang pameran interaktif sing ideal kanggo kaget lan komunikasi.
IPad dadi portal saka ngendi, ing sangisore mripate para penonton, nggawe bal tenes katon, gelas susu, ngowahi galeri foto dadi materi foto nyata. Acara kasebut bisa disesuaikan nganggo logo utawa produk sing dilebokake ing konvensi.
sihir iPad: inovasi paling nggumunake ing lapangan sihir

Teknologi apa wae sing cekap maju ora bisa dibedakake saka sihir.
Artur C. Clarke

media





NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!