DNV-GL - Infinity

Apa bisa ... kanggo nyinkronake ciri khas banyu, udara, lan perusahaan langit kanthi nggabungake, ing sawijining acara, karo masa depan, Jules Verne, bioskop lan sihir?

Kreativitas ing layanan perusahaan: kanggo ngrayakake ulang tahun taun 150 ing founding DNV GL, Masters of Magic wis ngandhut acara sing wis ngungkapake telung nilai dhasar langit, merek banyu lan udara, deklinasi ing kabeh aspek sore, kanthi pagelaran seni, proyeksi video lan grafis selaras. Ing setelan apik saka studio Cinecittà, penonton ngalami sensasi perjalanan "gaib" ing wayah wektune, diwiwiti ing 1864 karo Jules Verne lan digambarake dadi sukses perusahaan ing mangsa ngarep. .

Lokasi:Cinecittà Studios - Roma
penonton: 800
Acara: Konvensi / Tindak Emosi
adil: Spektakuler taun 150 saka DNV GL ing emosi, nyuda nilai-nilai dhasar perusahaan ing format siji.
Katuntun dening: Alessandro Marrazzo
konduksi: Walter Rolfo

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!