Tanpa wates

Grand Gala of Magic
8 Seniman-seniman internasional bakal diganti ing jam-jam 2 ing pameran sing nyenengake sihir donya paling apik.

120 menit-menit amba ing ngendi bintang-bintang sing paling diakoni ing lakon sihir sing dikelilingi dening pemandangan sing inovatif lan efek khusus sing spektakuler.
Emosi sing beda-beda diganti, menehi urip karo pertunjukan sing kuat, digawe kanggo tetep, ing tanpa wates, ing jantung penonton.

Lokasi-Suggested: Theater
penonton: 300-2000
Acara: Grand Gala Show
Katuntun dening: Alessandro Marrazzo
Produksi: Master of Magic

media

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!