H3G Tutup-up

Apa sampeyan bisa ... nggawe sore sing bisnis inti perusahaan iku unsur ing dasar pagelaran seni sing bakal menehi ciri?

H3G minangka perusahaan sing utama ing sektor telekomunikasi, sawijining perusahaan sing layanan utamane kanggo ngidini wong sing sacara fisik bisa komunikasi kanthi langsung, kayadene jarak kasebut ora ana sekaligus.
Wengi karo H3G melu seniman paling apik yakuwi Close-Up Magic, seni sulap sing ngilangi panggung lan kabeh unsur sing bisa nggawe jarak antara artis lan penonton. Wengi sing unik ing ngendi para pemain lan penonton nyedhiyakake pasuryan, wektu, wektu, lan emosi gedhe

Lokasi: Milan
penonton: 700
Acara: Convention / Close-Up Show

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!