Guerrilla Marketing

Nggawa mokal menyang kontak karo kasunyatan

Tujuane kanggo nggawe impact sing kuat sing nyatakake nilai acara sing eksklusif lan nggambarake merek, ngasilake relasi virus

Lokasi-Suggested: Expo, fiere, comuni
Artists: Da 1 a 5
penonton: da 100 a 3000 per ciascun artista
Acara: Guerrilla Magic
Produksi: Master of Magic

media

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!