COCACOLA - Pesta Natal

Coca Cola merek dagang Natal Gala

The Magic of Christmas campuran lan dimuliakake karo Magic of 5 antarane seniman sing paling apik adegan internasional, ing pimpinan Walter Rolfo. Lokasi sing luar biasa kanggo Coca Cola sing unik merekam Partai Natal

Lokasi: Milan
penonton: 300
Acara: Grand Gala Show
Katuntun dening: Alessandro Marrazzo
Produksi: Master of Magic

media

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!