Nutup Panggung

Seni Street Magic dadi téater lan ndadekake ajaib menyang kontak langsung karo publik.

Piandel ing kontak langsung karo publik. Seniman-seniman pindhah ing antarane para tamu sing nampilake ilusi sing luar biasa, nglibatake wong-wong mau ing pertunjukan ngendi penonton iku protagonis sejati kinerja
Lokasi-Suggested: Grand Hotel, Meeting
Artists: Da 1 a 3
penonton: da 20 a 300 per ciascun artista
Acara: Emotional Show
Produksi: Master of Magic

media

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!