BMW Reveal

Reveal produk BMW anyar nggoleki Magic Art

Kanggo pameran BMW Tour 2 Series Active Tour, Master of Magic wis ngungkapake sing narik perhatian para tamu lan pers. Ing salon, penari, penari, lan penari sing ditemokake kanthi cara sing apik. Cara anyar kanggo mbayangno pamrayogi lan pamresentaran produk anyar.

Lokasi: QC Terme Milano
penonton: 4000
Acara: Reveal Seri Tour Seri X Series BMW
Produksi: Master of Magic

media

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!