KANGAN E
KOMUNIKASI

MASTERS MAGIC, KANGAN KELASAN SCENIC lan EMOSIONAL IMPACT, KESEJAHTERAAN PELANGGAN

Master of Magic nggawe live live sing ndadekake sukses, kanggo ketemu karo kebutuhan komunikasi klien.
Pertunjukan dadi sarana kanggo ngirim pesen lan artis, penanda komunikasi.
Emosi digandhengake karo saben artis.

Kanggo saben emosi nilai merek.
Master of Magic wis ngarevolusi millennia seni magis kanthi nyiptakake filosofi anyar: versi urip saka "crita" sing emosi minangka kunci kanggo ngakses menyang jantung lan pikiran para penonton.

THE SHOWS,
OUR FORMATS

  • The Prestige

    Lo Show che si Balla. E’ possibile... portare 15.OOO teenagers a teatro, tutti nello stesso momento? Sulla scia dei grandi…

  • eclipse

    Pertunjukan Gala Dinasti Pisanan ing ItaliaEclipse minangka pameran makan malam sing luar biasa, kanthi seniman paling apik ing donya, kanggo emosi tanpa wates.

  • Tanpa wates

    Grand Gala of Magia8 Artis-artis internasional sing misuwur bakal diganti ing jam-jam 2 ing acara sing nggawa panggung sing paling apik ...

  • 4.0 magic

    Luwih saka 1 Milyaran visualisasi online kanggo jinis tampil unik ing donya sing campuran sihir lan ...

  • Nutup Panggung

    Seni Street Magic dadi téater lan ndadekake ajaib menyang kontak langsung karo publik.

  • Guerrilla Marketing

    Nggawa mokal menyang kontak karo kasunyatan

  • Night Unconventional

    Un corporate event esclusivo in una cornice d’eccellenza. Come migliorare una serata già speciale?

  • Dreamagic

    3 seniman gedhe kanggo pameran panggung sing inovatif, apik lan apik

  • Street Magic

    Ing Street Magic sajrone salah sawijining sing paling tuwa lan minangka salah sawijining seni magis sing paling modern

  • Samuel

    Siji-sijine critane wong sing seneng banget marang kabeh kulawarga: Samuel

BEKALAN SAMPINGAN FORMAT
APLIKASI PERUSAHAAN

FESTIVAL &
konvènsi

  • Kongres Saintis Saint Vincent

    E’ possibile... in 6 anni, conquistare la leadership mondiale dell'organizzazione di festival di magia?

  • Revolusi Fantasi Festival

    Sampeyan bisa ... kanggo nggawe Fantasyland nglibatake para ahli sihir, Cosplayers, Street Performers, Fantasists lan Circus sing terkenal ing ...

  • Magikro

    E’ possibile... paralizzare un’intera provincia con 53 spettacoli di magia?

  • Festival Salju Sihir

    Apa bisa ... nindakake meter 3000 ing dhuwur, nganti -20 derajat lan "panasake pamirsa" kanggo menit 60?

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!