Artists

MASTERS MAGIC
Paling Artis
OF THE WORLD SCENE

Master of Magic nduweni luwih saka seniman internasional 1350 ing jaringan: kehebohan lan panjajahan donya. Saka 2006 Master of Magic milih pagelaran seni sing paling nyenengake lan nyenengake kanggo nggawe siaran televisi, acara komunikasi, konvensi, pameran dagang, iklan TV lan serangan pemasaran gerilya.

Kekuwatan Master of Magic dumunung ing sawijining pengalaman konsultasi gedhe sing ngidini sampeyan nyaranake paling seniman

cocog kanggo kabutuhan komunikasi lan hiburan, optimalisasi investasi sampeyan lan uga gawe acara sampeyan.

Master of Magic nyekel loro Guinness Records. Salah siji kanggo ngatur acara tenis paling apik ing dunya karo para penyihir 134 para penyihir ing pertunjukan sing padha lan sing kaping loro kanggo ngorganisir acara tenung paling gedhe sing tau, kanthi luwih saka 5000 penyihir saka kabeh planet.

Copperfield

David Copperfield

Dynamo

Dynamo

lu chen

Lu Chen

luis de matos

Luis De Matos

tukang sihir

Mago Forest

paul wilson

Paul Wilson

shin lim

Shin Lim

uri geller

Uri Geller

juan tamariz

Juan Tamariz

cremona raul

Raul Cremona

franz harary

Franz Harary

xavier mortimer

Xavier Mortimer

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!