Kita

filsafat

We bantuan wong, perusahaan lan lembaga kanggo mujudake mokal. Carane?

Karo kursus Latihan ditujukan kanggo ngajar strategi pikirane kanggo nyedhake mokal ing saben dinten. Utawa ngasilake acara komunikasi sing luar biasa, apik banget kanggo sampeyan.

KANGAN lan KOMUNIKASI

tv show

Master of Magic nggawe live live sing ndadekake sukses, kanggo ketemu karo kebutuhan komunikasi klien. Pertunjukan dadi sarana kanggo ngirim pesen lan artis, penanda komunikasi.
Emosi digandhengake karo saben artis.
Kanggo saben emosi nilai merek.

Coaching
TRAINING

acara urip

Nggawe kamungkinan sing ora mungkin bisa dilakoni. Lan Master of Magic mulangake metodologi kasebut. Dikembangaké saka blumbang tumata dening psikiater Matius Rampin, Mikir Strange® Philosophy, wis basa ilmiah kuwat sing kepengin pesen pendidikan sedulor liwat wektu nyata saka gambar, ad-hoc ing customer kabutuhan.

TV SHOWS

training

Master Magic wis dirancang, diprodhuksi lan temen maujud kabeh program Piandel utama ditayangke ing Italia ing Rai, Mediaset lan langit anyar years.The 10 Master program Magic wis tansah ngluwihi jaringan nuduhake, nyantosakaké sukses filsafat sawijining : nganyarake millennia seni magis kanggo nggawe pameran unik lan inovatif. Sukses gedhe saka umum nuduhake yen tenung punika proposal paling, amazes lan Excites.

PROSSIMI
KANGAN

  • La Magic Convention più importante d'Italia sta per cominciare!
    Ti aspettiamo a Torino alla Reggia di Venaria dal 16 al 19 Maggio 2019, visita il sito per scoprire il Cast, le offerte e per partecipare all'evento


    GO TO THE SITE!

EXPERIENCE
anyar

  • CNH - Change is Power

    Mlebu kanggo ndeleng Galeri

    TRAINING - kepelatihan mental pertunjukan live - Ganti daya

  • 4.0 magic

    Luwih saka 1 Milyaran visualisasi online kanggo jenis unik ...

    LIVE EVENTS - Big Show

  • Master of Magic 2016

    The World Magic Championship, hadiah internasional sing paling diduweni dening para penyihir profesional ...

    TV-nuduhake

  • IULM - Akademik taun bukaan

    Walter Rolfo, kuwat sukses ing latihan ing taun 6 pungkasan, yaiku ...

    TRAINING - Keynote speaking

  • RIVA DEL SOLE - Dreamagic

    3 bakat Italia sing luar biasa kanggo pertunjukan saka panggung antarane ngimpi lan enchantment

    LIVE EVENTS - Company Events

  • H3G Tutup-up

    Sampeyan bisa ... nggawe sore sing bisnis inti perusahaan iku unsur kanggo ...

    LIVE EVENTS - Company Events

  • MAW - Malam konvensional

    Sampeyan bisa ... kanggo enclose ing wayah sore lan ing tema siji kaunggulan saka ...

    LIVE EVENTS - Company Events

MUNGKIN MUNGKIN PENTING DENGAN US

Ngakses area sing didadikake kanggo nemokake nawakake layanan komersial

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!